Blog door de maag (1)

Vandaag een ander genre blog, namelijk een eetbare. Vriend Gustaaf deed het voorgerecht (ansjovis van de markt, gerold in bloem en gefrituurd), het hoofdgerecht Canard à l’orange waarbij hij de saus monteerde alsof het om zijn oude 4-cilindrische Saab ging en ik de ovenaardappels à la Raymond Blanc voor mijn rekening nam, gevolgd door een eigen, splinternieuw Herman Heijermans Grand Dessert, zie foto. Vriend Paul droeg zelf-gekozen gedichten voor van Pieter Boskma, maar dat bewaar ik voor de volgende blog…

HH-toetje

Neem: Viennetta vanille/choc ijs uit Italië, kaki-fruit uit Israël, puntmuts-aardbei uit Marokko, galettes uit Frankrijk, kiezelstenen uit Drente, aardbeisaus uit Tova, en HH-banaan uit Costa Rica (daar kennen ze Kniertje ook), en verzin de smoes dat ’t voor Valentijnsdag is, terwijl je in werkelijkheid de campagne Heijermans Aangepast Lezen lanceert, et voilà. Bon appétit!

Terug naar hoofdpagina:

www.hermanheijermans.org

Een gedachte over “Blog door de maag (1)”

  1. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, its rare to see a great blog like this one nowadays eaecgbeedega

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *