HERMAN HEIJERMANS
toneelschrijver in zijn en onze tijd

Home | De uitgave | Opzet van het project | Toneelwerken | Achtergronden | Secundair | Interactief

De toneelteksten van Herman Heijermans online

Zoek op de site

De uitgave in PDF-formaat: Avondvullende stukken

Voorwaarden | Lijst

Voorwaarden

De HTML-versies van de stukken zijn vrij toegankelijk, te kopiƫren en te verspreiden onder de licentie CC-BY-SA 4.0 (Naamsvermelding en Gelijk delen). Tegelijk met de online tekst wordt een versie gepubliceerd in PDF-formaat. Voor het downloaden van deze uitgaven worden wel kosten berekend, ter instandhouding van de website. De tarieven zijn marktconform en liggen iets onder de prijs van e-books en dergelijke.
Prijzen per stuk:

  • Schetsen en eenakters: €2,95
  • Avondvullende stukken: €4,95
Gaarne overmaken op banknr. NL22INGB0689791844 t.n.v. M.G. Vonder, Amsterdam met vermelding van het bestelde. Hartelijk dank!
Het is ook mogelijk de hele serie van plm. 55 toneelteksten te bestellen, voor een bedrag van €150,- (vooraf en ineens). Men is dan tevens donateur voor het leven. Hiervoor ontvangt men hetzij twee avondvullende stukken plus 4 eenakters, hetzij 4 avondvullende stukken per theaterseizoen, onvoorziene omstandigheden voorbehouden; voor de planning wordt men verzocht de pagina Plan van uitgave te raadplegen. Uiteraard ontvangt men ook de Herman Heijermans nieuwsbrief (per email of per post).
Ter gelegenheid van de officiĆ«le lancering kunt u nu intekenen voor de introductieprijs van €129,-, dit aanbod geldt tot en met 3 december 2015.

Lijst van avondvullende stukken in PDF

Per 1 oktober 2015 zijn verkrijgbaar (de nummers verwijzen naar de Toneellijst):


HH site
Web

150 JAAR
Herman Heijermans

Jubileumactie

Nieuwsbrief ontvangen

Doneren aan het project

 
colofon
Deze website is gestart op 3 december 2014, de 150ste geboorte­dag van Herman Heijermans Jr. en officieel gelanceerd op 24 september 2015.
De pagina's zijn handmatig gezet in Verdana 14 px. Alle wijzigingen voorbehouden. Deze website gebruikt geen cookies.
copyright en disclaimer
Voor de op deze website gepubliceerde teksten van Herman Heijermans geldt de licentie CC-BY-SA 4.0 (Naamsvermelding-Gelijk Delen). Alle andere materiaal, inclusief ontwerp, opzet en achtergronden, valt onder normaal auteursrecht. Mocht een rechthebbende aan onze aandacht zijn ontsnapt, dan verzoeken we deze zich te wenden tot de redactie. Voor eventuele schade, ontstaan door fouten in de inhoud, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
contact
email: M.G. Vonder
post: W. Passtoorsstraat 12-1
1073 HX Amsterdam